У фотозоні.

Незвичайну виставку днями презентували у Здолбунівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 6. Глядачам представили понад дві сотні виробів учнів 1-8 класів та їхніх батьків. Усі ці експонати нагадують про те, що от-от у свої права вступ­лять очікувані всіма різдвяно-новорічні свята.
- Людей поглинають буденність, щоденні проблеми, тому хотілося подарувати їм посмішки й добрий настрій. Приємно здивувало те, що на заклик організувати таку виставку у школі відгукнулося дуже багато охочих продемонструвати свою творчість, - розповіла педагог-організатор навчального закладу Людмила Присяжнюк.

Фрагмент виставкової експозиції.


Як зазначила заступник директора школи Надія Середюк, батьки школярів початкової ланки проявили особливу активність при підготовці виставки. Тож там представлені дуже оригінальні й красиві вироби.


І хоч різноманітні тематичні виставки у школі проводять часто, різдвяно-новорічна експозиція вражає масштабністю та оригінальністю. Тут і сніговички та ялинки, і ексклюзивні ялинкові прикраси, і різдвяні віночки, і пряничні будиночки... А доповнює виставку оригінальна фотозона «Свято наближається», яку на втіху школярам обіцяють залишити в навчальному закладі аж до Водохреща.
Ірина САМЧУК.
Фото автора.

Додати коментар

Всі коментарі – це не редакційні матеріали. Якщо ви вважаєте, що якась інформація не відповідає дійсності і маєте на те суттєві підстави - напишіть нам [email protected] і адміністратор розгляне ваш лист у найкоротший термін.
Коментарі друкуються тільки за попередньої модерації.


Захисний код
Оновити